FAQ

1. Hvor stor er home gym pakken i sender?
Et standard Formel T home-gym kan være i en pakke på størrelse med en skotøjsæske. Vægtstangen kommer i et 1,5 meter langt paprør. 

2. Hvad betyder refill?
Formel T træningsudstyr skal inden brug fyldes op med sand el. lignende. Sandet udgør vægten. Alle redskaber er udstyret med en bred lynlås samt indførringshals der gør opfyldningen let. Det tager ca. 30 sekunder at fylde en kettlebell med sand, og den er endnu hurtigere at tømme. 

3. Er det kun til udendørs træning?
Alle Formel Ts træningsredskaber tåler brug og ophold udendørs - såvel som indendørs. Vægtstangen er fremstillet i dansk egetræ, og skal behandles med træbeskyttende olie årligt. Redskaberne kan med fordel anvendes indendørs, da de ikke ridser eller laver mærker på gulvet. Redskaberne tåler ikke at stå opfyldte udendørs. 

4. Hvor får jeg sand?
Travel & refill konceptet er perfekt til træning på forskellige destinationer. Du kan let transportere dine redskaber på cykel, til fods eller i bil. Sand findes på stranden, på de fleste legepladser, skoler, byggemarkeder eller lignende. 

5. Defekter
Kvaliteten prioriteres meget højt. Vi ombytter alle produkter med revner eller andre defekter. Kontakt contact@formel-t.dk 

6. Hvad er en kettleball?
En kettleball er vores multifunktionelle kettlebell, der ligeledes kan bruges som medicinbold. 

7. Kan det tåle vand
Ja, alle sandsække tåler vand, og kan let rengøres med en haveslange.