Fragt og forsendelse

Formel T ønsker, at du får en god oplevelse, når du køber vores træningsredskaber. Derfor tilbyder vi alle vores kunder levering til døre, og vi leverer dine redskaber hurtigst muligt.

Levering
Danmark: 1-5 arbejdsdage
Resten af Europa: 3-6 arbejdsdage
Resten af verden: 4-9 arbejdsdage

For levering til Danmark gælder følgende:

  • Fri fragt ved køb over DKK 699,00
  • Forsendelse uden omdeling DKK 49,00
  • Levering til din privatadresse DKK 49,00
  • Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag, og samme dag hvis du bestiller inden kl. 14.30
  • Du har naturligvis 14 dages fuld returret og du kan altid få dine penge tilbage
  • Tryg og sikker nethandel via PBS


Din ordre vil blive leveret fra mandag til fredag, men det præcise leveringstidspunkt afhænger af destinationens beliggenhed. På danske helligdage skal vi dog gøre opmærksomme på, at din ordre først behandles den efterfølgende arbejdsdag.


Returnering
Du kan altid returnere alle ordre og få alle dine penge igen. Redskaberne skal returneres uåbnet indenfor 30 dage efter leveringsdatoen. Du modtager dine penge så hurtigt som muligt efter vi har modtaget din returnering, men du kan forvente at modtage refunderingen indenfor 30 dage efter afsendelse. Hvis dette ikke er tilfældet er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at betale forsendelsesomkostningerne for returnering, hvis dine redskaber har produktionsfejl.


Hvordan returnerer du dit køb
Pak det produkt du ønsker at returnere – idealt i den originale indpakning. Skriv dit navn og ordrenummer på pakken.
Skriv returneringsadressen: Formel T - Edisonsvej 11 - 5000 Odense C, Denmark
Arranger returforsendelsen via en hvilken som helst postkurer indenfor 30 dage.
Transportere pakken til din nærmeste postkurer og vær sikker på du får en kvittering, som bevis på at du har sendt pakken.
Bemærk, at du bærer risikoen for de produkter, som du har bestilt, når leverancen er gennemført. Hvis pakken er beskadiget, så skal du ikke modtage forsendelsen og vi vil hjælpe dig med at få en ny pakke.

Uden at det berører dine lovbestemte rettigheder mv., så har du ansvaret for at inspicere dine produkter for eventuelle fejl og i tilfælde med fejl er det vigtigt du giver os besked om eventuelle klager. I tilfælde af defekte produkter eller andre fejl med din ordre, vil du have mulighed for at returnere produktet, og vi vil refundere dig købsprisen og alle forsendelsesomkostninger, når vi har håndteret din returnering.