Handelsbetingelser

Vilkår & Betingelser

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Formel T.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til sales@formel-t.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Læs venligst følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bruger Formel T's hjemmeside - www.formel-t.dk. Ved at handle på vores hjemmeside, accepterer du de vilkår og betingelser, som der er beskrevet nedenfor. Da disse vilkår og betingelser kan opdateres lejlighedsvis, så anbefaler vi, at du tjekker denne side jævnligt for at holde dig opdateret med ændringer, der er foretaget i afsnittet Vilkår og Betingelser.


Virksomhedsinformation
www.formel-t.dk er den officielle online butik (webshop) for Formel T IVS med følgende registrerede hjemadresse:

Formel T
F. Gunnarsson IVS
C/o Edisonsvej 11
5000 Odense C
Email: contact@formel-t.dk
CVR: 37292095


Bestilling
Du kan købe vores produkter online via Formel T’s hjemmeside - www.formel-t.dk. Onlinebutikken er åben 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Dog kan onlinebutikken ved sjældne lejligheder være lukket på grund af vedligeholdelse. Du skal være mindst 18 år for at handle via www.formel-t.dk, og ligeledes have et gyldigt kreditkort accepteret af os.

På vores webshop kan du betale med:

Vise / VisaElectron / VPay, American Express, Mastercard / Maestro, JCB


Sikkerhed
Sikkerhed er af stor betydning for Formel T, og vi ønsker, at vores kunder føler sig trygge. Vi benytter Security Socket Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS) teknologi, hvilket er de mest sikre systemer til at bestille med online. De tillader kryptering af dine oplysninger, såsom dit navn, adresse og andre kritiske personlige oplysninger såsom kreditkortsoplysninger. Vores betalinggetaway, QuickPay, bruger denne kryptering til at kommunikere med køberne og er fuldt PCI-certificeret. Alle betalinger foretaget på www.carlo-a.com bliver sikret og sendt til en Secure Socket Layer (SSL)/Transport Layer Security(TLS) side, hvor du enten vil blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger eller kontooplysninger.


Priser
Alle transaktioner vil være i Euro, medmindre andet er angivet. Alle priser på produkter, forsendelsesomkostninger og andre tjenester omfatter merværdiafgift (moms). Vores priser er de samme over hele verden lige meget om du køber vores produkter online eller i en butik.


Forsendelse
Formel T leverer forsendelse for alle produkter, medmindre andet er angivet. Vi sender med kurer eller almindelig post. I øjeblikket kan vi kun opfylde din ordre hvis leveringsadressen er en hjemadresse eller virksomhedsadresse. Vi sender ikke til P.O. kasser. Vi sender ordren inden for 48 timer, men leveringstiden varierer afhængigt af din leveringsadresse. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi forsøger at sende til alle verdens lande, men få steder uden for Europa kan give os problemer (hvis dette er tilfældet, vil du få oplysninger om dette så hurtigt som muligt).


Afbestilling
Formel T kan annullere et køb, uden at stilles økonomiskansvarlig overfor dig, på ethvert tidspunkt i købs- eller leveringprocessen, såfremt Formel T mistænker enhver misbrug/bedrageri. Vi giver dig naturligvis besked via e-mail og forsøger at løse problemet. Vi vil vende tilbage med mht. din betaling til os i tilfælde af en eller flere af følgende årsager:

Dine betalingsoplysninger er forkert eller ikke kan verificeres
Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel
Din ordre kan have været placeret for svigagtige formål (misbrug), eller i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet
Der var en utilsigtet fejl på vores hjemmeside eller vores betalingsgetaways websted
Ved at placere en ordre på vores hjemmeside giver du et tilbud til os om at købe vores produkter på de valgte vilkår og betingelser. Vi kan acceptere eller afvise dit tilbud efter vores skøn
Vi har ikke mulighed for at sende til dit land eller vi kunne ikke levere til den valgte adresse
Formel T accepterer ikke returneringer eller giver refundering af varer fra Formel T, hvis ikke det er i overensstemmelse med forpligtelserne i henhold til Consumer Guarantees Act. Hvis du har spørgsmål eller forespørge eventuelle betalinger via hjemmesiden kan du kontakte Formel T e-mail: contact@formel-t.dk.


Varemærker og ophavsret
Alt indhold på www.formel-t.dk, som f.eks. design, tekst, grafik, logoer, videoklip, billeder, ikoner, kildekodning og software, tilhører Formel T og må ikke kopieres. Indholdet af Formel T egenskab er ikke begrænset til dette. Indholdet er beskyttet af danske og internationale love om ophavsret. Det er kun tilladt at kopiere indholdet af hjemmesiden for din egen privatbrug. Enhver anden brug af oplysninger og materiale på hjemmesiden, såsom reproduktion, ændring, distribution, transmission og display er strengt forbudt. Brandnavnet, produktnavnene, logoer og titler, der vises på hjemmesiden er varemærker eller varenavne som tilhører Formel T og enhver reproduktion er strengt forbudt, medmindre det er til dit eget private forbrug.


Intellektuel lov og ejemdomsret
Formel T ejer alle proprietære og intellektuelle ejendomsrettigheder på denne hjemmeside. Kun med Formel T’s forudgående skriftlige godkendelse, er det tilladt at gengive, transmittere eller distribuere hvilket som helst indhold på hjemmesiden.

Du må desuden acceptere, at al kommunikation og materiale, du sender til Formel T eller denne hjemmeside ikke vil blive behandlet som fortrolige eller beskyttede oplysninger. Du er også klar over, at eventuelle ideer, koncepter, mønstre, planer, diagrammer, fotografier, videoer eller andet materiale, du sender til Formel T via hjemmesiden, kan anvendes af Formel T uden din begrænsning.

Uden at begrænse dine personlige rettigheder som forbruger og i henhold til lovgivningen i dit land, så vil disse vilkår og betingelser samt alle tvister eller krav opstår heraf og ved at bruge eller købe via www.formel-t.dk er du underlagt lovgivningen i Danmark .


Ansvar
Consumer Guarantees Act 1993, Fair Trading Act 1986 og andre vedtægter indebærer garantier og betingelser eller pålægger forpligtelser mod Carlo A, som ikke ved lov (eller som kun i begrænset omfang ved lov) kan udelukkes eller ændres. Med hensyn til sådanne underforståede garantier, betingelser eller vilkår, der pålægges Formel T, skal Formel T’s forpligtelser, hvor det er tilladt, kunne udelukkes eller ej udelukkes til et minimum krævede omfang af den relevante lov.

Medmindre andet fremgår af disse vilkår og betingelser, må Formel T ikke være ansvarlig for tab eller skade af nogen art som følge af din brug af denne hjemmeside og leveringen af ​​de tjenester, som Formel T leverer til dig, herunder driftstab, som går ud over dig eller en anden person, uanset kontrakt eller erstatningskrav (herunder uagtsomhed) eller på andet, som skyldes tabet eller skaden direkte eller indirekte af din egen brug af denne hjemmeside eller din egen bestilling af levering af tjenester til dig.

Formel T foretager alle rimelige bestræbelser på at sikre, at alt materiale på denne hjemmeside er korrekte, så kan nøjagtighed ikke garanteres og Formel T giver ingen garantier eller erklæringer med hensyn til dens nøjagtighed.

Selv om dette websted kan være knyttet til andre hjemmesider, så er Formel T på ingen måde direkte eller indirekte, hvilket indebærer en eventuel godkendelse, tilknyttet til forening, sponsorering, påtegnelser/påvirkninger, eller tilknytning til den linkede hjemmeside, medmindre det specifikt er angivet.

Privatliv & Cookies
Privacy Policy er meget vigtigt og vi har vedtaget dette for at sikre, at vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med Privacy Act 1993. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi bruger det og hvordan man kan rette eller ændre det.


Personlige oplysninger
Formel T kræver visse personlige oplysninger om forbrugeren ved køb af et produkt. Personlige oplysninger kan ligeledes indsamles af Formel T gennem kampagner og forbrugerforespørgsler, herunder forespørgsler foretaget online via denne hjemmeside. Disse personlige oplysninger kan omfatte dit navn, adresse, e-mailadresse, præferencer, demografi og tidligere køb.

Formel T indsamler kun disse personlige oplysninger direkte fra dig og bruger udelukkende til følgende formål:

at besvare dine spørgsmål
til at kontakte dig vedrørende Formel T (produkter, service, sikkerhed, kampagner og andre markedsføringsaktiviteter)
at informere dig om Formel T’s produkter og oplysninger, du har anmodet om eller vi tror, ​​du kunne være interesseret i
at belønne dig for at være en del af Formel T’s netværk
at godkende dine transaktioner
at bekræfte din identitet
at give dig oplysninger eller tjenester, du har anmodet om

Opbevaring og adgang
Formel T sikre personlige oplysninger. Dette omfatter sikring af den fysiske sikkerhed for dokumenter, computer og netværkssikkerhed, kommunikationssikkerhed og personale sikkerhed. Du har ret til at få adgang til og rettelse af alle personlige oplysninger, som Formel T har om dig. Du kan rette eller ændre de indsamlede oplysninger til enhver tid. For at få adgang, rette eller ændre dine personlige oplysninger bedes du kontakte Formel T via e-mail: contact@formel-t.dk.


Videregivelse af personlige oplysninger
Formel T beskytter dine personlige oplysninger så godt som overhovedet muligt. Formel T vil under ingen omstændigheder sælge, udleje eller på anden måde gøre dine personlige oplysninger tilgængelige til én tredje part. Formel T outsourcer visse forretningsfunktioner til andre anerkendte organisationer, som leverer tjenesteydelser til Formel T og her kan personlige oplysninger, om nødvendigt, blive overført til eller håndteres på baggrund af følgende formål:

organisationer, der leverer tjenesteydelser til Formel T, f.eks. fragtkurer (Post Danmark)
kreditoplysningsbureauer eller andre kreditgivere.
statslige eller lovmæssige myndigheder

Cookies and Remarketing
hjemmesiden, der har din interesse. En cookie er en minimal og harmløs mængde af oplysninger, som en hjemmeside gemmer via din personlige webbrowser på din pc. Dette kan senere hentes. Hovedformålet er at identificere brugerne og tilpasse deres besøg ved at tilpasse websider efter deres behov. Dette vil give dig den bedst mulige service, og vi er tilmed i stand til at byde dig velkommen ved navn, næste gang du besøger hjemmesiden. Ingen cookies vil indeholde oplysninger, der vil sætte os eller andre til at kontakte dig via telefon, e-mail eller på anden måde. Du sætte din browser til at informere dig, når cookies bliver indstillet, eller for at forhindre cookies, og dette vil vi altid minde dig om. Formel T indsamler ikke nogen personlige identificerbare oplysninger gennem brug af cookies.

Google Analytics bruges til at forbedre vores hjemmeside og for bedre at vi forstår vores kunder og deres adfærd på vores hjemmeside. Det hjælper os med at identificere, hvordan vores kunde ankommer til vores hjemmeside, og hvordan de forskellige sektioner på hjemmesiden bliver brugt, samt hvordan vores kunder navigerer rundt.

Formel T kan også bruge Google Remarketing som en metode til at målrette vores annoncering. Remarketing er en måde at forbinde os med vores kunder og besøgende, baseret på deres tidligere interaktioner på Formel T’s hjemmeside. Som et resultat af dette, kan tredjepartsleverandører, såsom Google, bruger cookies til at vise dig annoncer, der relateres til Formel T, mens du besøger tredjeparts websteder på tværs af internettet.

Du kan fravælge Googles brug af cookies ved at besøge Google advertising opt-out page eller Network Advertising Initiative opt out page.