Valg af de rigtige redskaber

træning i haven

En af de store udfordringer i forhold til at træne hjemme er, at du sjældent har mulighed for at øge belastningen i de forskellige styrketræningsøvelser uden træningsudstyr.

Har du planer om at basere det meste af din træning på hjemmetræning, så kan det derfor være en god ide at investere i træningsudstyr, der kan hjælpe dig til at nå dine mål. Her findes et hav af muligheder, dyre som billige. 

Formel T har indtaget markedet for hjemmetræning med redskaber, som er specielt designet til hjem i alle størrelser.  Træningsredskaber, som udstråler æstetik og moderne livsstil, og som også afspejler vores omskiftelige verden. Under den proces er der blevet eksperimenteret med mange forskellige materialer – aluminium, tekstiler, plast og træ. Målet er at skabe alsidige sammensætninger af træningsredskaber, som kan bruges på flere måder.

Formel T's fortolkning af de kendte redskaber som vægtstænger, kettlebells og boksesække er anderledes og passer bedre til folks forbrugsmønster, som har ændret sig meget, siden det gammeldags udstyr blev designet i 70’erne.

I dag skal fitnessudstyret passe langt bedre til boligen, når det er her, det skal bruges.

Kettlebells
De fleste der styrketræner, er stødt på kettlebells – om ikke andet i forbindelse med den store eksponering af Crossfit, hvor kettlebells har indtaget en central rolle i træningen.

Kettlebells minder på mange måder om håndvægte; og så alligevel ikke. Det er et træningsredskab man indførte i den russiske hær, og siden da er det blevet allemandseje.

Hvis du gerne vil træne hjemme, så kan du komme rigtigt langt med en eller to sandbag kettlebells i forskellige størrelser.

De giver dig nemlig mulighed for at træne en lang række øvelser på minimal plads, og de kan tilmed bruges som et redskab i forbindelse med din konditionstræning.

Håndvægte og vægtstang
Et træningsredskab du med fordel kan investere i, er et par håndvægte. Der findes et hav af forskellige modeller indenfor håndvægte, og det mest optimale ville være en model, hvor du selv kan justere vægten. Vælger du en Formel T vægtstang, kan du bruge skiverne som håndvægte. 

En egetræs vægtstang er minimalistisk og giver frihed til at træne, uden at skulle gå på kompromis med indretningen. Desuden laver sandbags ingen mærker i gulvet.